0 Comments

‘N Nuwe gebou sal binnekort by die Lughawe in Boedapest gevoeg word om voorsiening te maak vir ‘n toenemende aantal lugrederye wat vlug in en buite Hongarye aanbied.

Die nuwe 2C-terminale word gebou om die tydelike geboue met blikkiesmure te vervang wat tans deur lugrederye gebruik word. Passasiers sal via terminale 2B na die nuwe gebou kan kom.

Bouwerk is reeds begin. Volgens die planne word die gebou teen die einde van die jaar gelanseer. Dit bied ‘n beter gehalte, meer aangepaste ervaring vir reisigers volgens die standaarde van die 21ste eeu.

Die liggewigstruktuur sorg vir moderne gemak met sitplek, verwarming, verkoelingstelsels, wasbakke en badkamers en inkopies. Passasiers het vinnige en maklike toegang tot vliegtuie, en busse vervoer dit na die deur.

Einde Julie het die regering aangekondig dat die lughawe in Boedapest die nuwe geboue en ‘n gangstelsel vir voetgangers gaan oprig om vlugte te laai en te aflaai.

Gergely Gulyás, die Minister onder leiding van die Eerste Minister se kantoor, het gesê dat die gebruik van die huidige terminale – vergelyk met ‘n veepen deur ontevrede passasiers – op 1 Januarie 2020 deur ‘n besluit verbied sou word.

Author

admin@mswcontractorpros.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *