0 Comments

Bük Medicinal Spa Ltd. het die projek in Bükfürdő, naby die Oostenrykse grens, met ‘n amptelike openingseremonie op 10 Oktober voltooi.

László Attila Boros, uitvoerende hoof van Medical Wellness, het gesê dat die nuwe sentrum van byna 1400 meter die oue sal kombineer met die nuwe, insluitend moderne behandelings met behulp van skoonheidsmiddels wat vervaardig word met die spa se eie genesingswater, asook welstandoplossings van die Duitse maatskappy Kurland.

Spa-besoekers kan hul gewenste kombinasie van bederf- en genesingsopsies kies vir net een dag of selfs drie weke van welstand.

Boros het ook die Bükfürdő-osteoporose-program aangekondig, wat vir alle ouderdomme (volwassenes) sal wees, sowel behandeling as voorkoming bied, en ‘n oefensessieprogram, dieetberading en pynvrye beendigtheidsmeting insluit.

Sommige spesiale liggaamsbehandelings sluit in die Kraxenofen (Alpine Hay Steam Cabin) waarin die kop en voete nie deur die hitte beïnvloed word nie, en die Soft-Pack-stelsel, ‘n rumatologiese behandeling wat gewild geword het by alle welstand-liefhebbers – die liggaam is bedek met alge of modder en dryf dan in ‘n toestand van gewigloosheid, met die vel wat voedingstowwe in die diepste lae absorbeer.

Die sentrum het ten doel om fisiese sowel as geestelike welstand by spa-besoekers te bring en sal homself bemark aan die groeiende sektor van gesondheidstoerisme. Die parlementslid, Péter Ágh, het die nuwe sentrum verwys as ‘n ware toekomsgerigte bad in die 21ste eeu. Sándor Németh, burgemeester, het gesê die opknapping van die 40-jarige gebou het gelei tot ‘n mediese gesondheidsentrum van topgehalte wat dienste op ‘n internasionale vlak van gehalte kon lewer.

Author

admin@mswcontractorpros.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *