0 Comments

‘N Nuwe passasiersterminal word op die lughawe Debrecen gebou om die groeiende aantal passasiers wat deur die stad vlieg, te bedien.

László Papp, burgemeester van Debrecen, het aangekondig dat die tender vir die nuwe passasiersterminal later vanjaar onthul sal word.

Passasierverkeer op die lughawe Debrecen neem jaar-tot-jaar toe: aan die begin van die dekade het net meer as 10.000 mense in een jaar die dienste van die lughawe gebruik, wat in 2018 tot 380,000 opgeskiet het, en teen die einde van hierdie jaar het die aantal passasiers sal na verwagting meer as 600,000 beloop.

János Vajda, direkteur van die lughawe Debrecen, het gesê die gebied word deurlopend ontwikkel, maar die uitbreiding van die huidige terminale het sy finale limiet bereik. Vanjaar het sowel charterverkeer as geskeduleerde vlug – Wizz Air en Lufthansa – ‘n toename in passasiersgetalle toegeneem, en die owerhede het Debrecen tot een van die veiligste lughawens in Europa verklaar.

András Radó, kommunikasiebestuurder by Wizz Air Hongarye, sê hul passasiersverkeer van hul lugdiens groei dinamies in Debrecen, en verwelkom onlangs die 1,5 miljoenste passasier en die 500,000ste passasier vir hierdie jaar.

Daar is tans 14 bestemmings direk vanaf Debrecen beskikbaar, met vlugte na gewilde oorde en eilande in die winter, het hy bygevoeg.

Author

admin@mswcontractorpros.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *